Yrttiapteekki.com - Suomalainen terveystuotteiden verkkokauppa
Soita asiakaspalveluun

Vihreä kahvi- ja chilikapselit 60 x 490 mg

Vauhtia aineenvaihduntaan!

Nauti chiliä ja vihreää kahvia kätevästi kapseleina! Vihreä kahvi ja chili auttavat kehonpuhdistuksessa ja painonhallinnassa oikean ruokavalion ja liikunnan tukena.
Tilaa tästä kapselit, jotka auttavat sinua painonhallinnassa.

21.00 €

Kommentit

Sisältää vihreä kahvi-uutetta, glukomannaania, gelatiinia ja kapsaisiiniuutetta.

Tehoaineet / 2 kapselia: kapsaisiini 36 mg, klorogeenihappo 212 mg, glukomannaani 320 mg, kofeiini 20 mg.

"Otan sillointällöin kuurin ja matkoilla aina mukana kun auttaa vatsan toimimiseen paremmin" Henna, Porvoo

"Tilasin kun olin sellaisella muutaman viikon tehokuurilla. Kyllä painoa lähti, ei tietenkään yksin näiden ansiosta, mutta ehkä vähän helpommin kuin muilla kerroilla." Saara, Espoo

Lue lisää:

Perusaineenvaihdunta ja päivittäisen kalorimäärän laskeminen

Selluliitti - miten eroon?

VIHREÄ KAHVI
Vihreät kahvipavut ovat kahvipensaan hedelmiä, joita ei paahdeta kuten perinteisesti kahvinvalmistuksessa. Ne sisältävät huomattavasti vähemmän kofeiinia kuin paahdetut pavut.
Vihreä kahvi-uute, vauhdittaa aineenvaihduntaa ja tasoittaa verensokeria. Verensokerin tasoittuessa on helpompi syödä vähemmän ja välttää napostelua ja turhia välipaloja.
Vihreä kahvi-uute vähentää glukoosin (hedelmäsokerin) imeytymistä suolistosta ja sen varastoitumista rasvana rasvasoluihin. Kun glukoosin määrä elimistössä vähenee, alkaa keho käyttää omaa rasvakudosta energianlähteenä.
Vihreä kahvi auttaa hallitsemaan myös verenpainetta ja kolesterolitasoja.

CHILI lämmittää ja auttaa osaltaan kiihdyttämään aineenvaihduntaa. Chilin energiaa polttava vaikutus jatkuu pitkään ja sitä kannattaa suosia myös ruoanlaitossa.

Runsas vedenjuonti on tärkeää tätä ravintolisää käytettäessä. Se lisää omalta osaltaan aineenvaihduntaa ja auttaa puhdistamaan elimistöä tehokkaasti.

Toimituskulu: 5 €

Tuotteista 98.3% heti Lahden varastosta!