Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme - Piilota
Yrttiapteekki.com - luontaistuotteet verkosta
ETUSIVULLE
TARJOUKSET
UUTUUDET
Kanta-asiakkuus
Kirjaudu

Tuotteet


Suolatuotteet, hengitys
Kuulokojeet, paristot
Vireys, vastustuskyky
Saippuat
Painonhallinta, laihdutus
Kehonpuhdistus, Detox
Ihonhoito, kauneus
Kivunlievitys
Hieronta
Verenpaine
Kolesteroli
Hampaat
Vatsan toiminta
Yleisterveys
Miehille
Teet, juomat
Teemukit
Nukkuminen, rauhoittuminen
Aromaterapia
BOBO Bird Rannekellot

LUE Kuukauden artikkeli: Siitepölyallergia ja astma

Mitä antaa joululahjaksi?

Aineettomat lahjat ovat nykyään hyvin suosittuja ja hyvä niin. Monella kaapit pursuavatkin tavaraa ja usein tuntuu, että "kaikilla on jo kaikkea". Aineeton lahja voi olla liput kulttuuritapahtumaan, siivouslahjakortti, kutsu illanviettoon tai vaikka lupautuminen lapsenvahdiksi. Tärkeintä lahjassa on varmasti aina se, että lahjan saaja oikeasti tuntee että häntä on ajateltu.

Myös itse tehty lahja koskettaa ja saaja antaa sille varmasti arvoa. Villasukat, kynttilät, säilykkeet, hillot, leivonnaiset ja lasten askartelemat joulukortit ovat aina mukavia viemisiä.

Jos antaa lahjaksi tavaran, se voi tarkoittaa myös kauneutta, hyvää oloa, iloa ja terveyttä! Valikoimastamme löytyy hyödyllisiä lahjoja, isoja ja pieniä, jotka ilahduttavat lahjan saajaa varmasti pitkään.

Suolapiippu
Jos tiedät läheisesi kärsivän hengityselinvaivoista, astmasta tai allergiasta, anna lahjaksi Suolapiippu.

Lahjasta on iloa ja hyötyä, ja se voi olla hankinta joka on ollut lahjansaajan toiveissa jo pitkään, mutta tuntunut kalliilta investoinnilta. Hieman hauskemman paketin saat Suolafantista. Suolafantti vastaa kaikilta ominaisuuksiltaan keraamista Suolapiippua, mutta hauskasti muotoiltu, elefantin muotoinen piippu ilahduttaa lasta, nuorta tai huumorintajuista aikuista vielä enemmän kuin se perinteinen. Paljon matkustavalle sopii pieni ja kevyt Suolapiippu Lite.

Hierontalaitteet
Ihmisen kosketusta ja oikeaa hierontaa ei tietenkään voita mikään, mutta erilaiset hierontalaitteet ovat hyvä korvike ja aina saatavilla jos et itse aina pääsisikään antamaan ystävällesi rentouttavaa niska- tai hartiahierontaa.

Niska- ja hartiahieroja on helppokäyttöinen, edullinen laite jossa on useita erilaisia hierontaohjelmia ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Shiatsuhierontalaite antaa monipuolisen hieronnan hartioille, niskalle tai vaikka ristiselälle. Infrapuna lämmittää ja rentouttaa lihaksia.

Hieronnasta nauttiessaan lahjan saaja muistaa sinua varmasti lämmöllä!

Kauneutta nuorille ja vähän varttuneemmilekin
Nuoren tytön ensimmäisen kosmetiikkalaukun tärkein sisältö liittyy ihonhoitoon. Hellävaraiset Konjac-sienet tarjoavat turvallisen ja helpon tavan puhdistaa ja kuoria nuorta ihoa. Pure sopii kaikille ihotyypeille, Aloe vera herkälle ja kuivalle iholle ja bambuhiili epäpuhtauksista kärsivälle, rasvoittuvalle iholle.

Ruusukultaseerumi palauttaa kasvoille nuoruuden hehkun ja tarjoaa käyttäjälleen ylellisen ihonhoitohetken aamuin, illoin. Kukapa ei sitä toivoisi!

Eteeriset öljyt
Eteeriset öljyt tarjoavat inspiroivia ideoita ihanien tuoksulahjojen tekoon. Voit antaa öljyjä sellaisenaan, tehdä niistä tuoksuvan potpourrin, hierontaöljyn tai vaikka ekologisen, kemikalittoman pyykkietikan kauniiseen pulloon pakattuna.

Valitse öljyn tuoksu lahjan saajan mukaan: stressistä kärsivälle virkistävää ja rentouttavaa eucalyptusta, inspiraatiota kaipaavalle elämäniloa ja luovuutta ruokkivaa sitruunaruohoa, levottomalle rauhoittavaa laventelia ja piristystä kaipaavalle metsäistä, voimaannuttavaa rosmariinia. Valitse sopivimmat tuoksut täältä: Eteeriset öljyt.

Saippuat
saippua on sinänsä arkinen asia, mutta sen avulla voi jokaiseen päivään tuoda pienen, hyvän hetken.

Anna ystävälle lahjaksi rakkautta, rauhaa ja tasapainoa ruususaippualla, luovuutta, inspiraatiota ja uskallusta osmanthussaippualla tai vaikkapa piristävää eksotiikkaa santelipuusaippualla. Mustan värin ystävä ilahtuu jännittävästä, hellävaraisesta bambuhiilisaippuasta.

Sivuiltamme löydät myös muita pieniä ja suuria, mieltä lämmittäviä lahjoja. Oikein mukavaa joulun odotusta!